Festivals en Straattheater

Als magneten trekken de 50 bronzen klokken bezoekers en voorbijgangers aan. Ons Bell Theater is mooi om naar te kijken en te luisteren en een meerwaarde op ieder festival.

Filmpje: In dierentuin Antwerpen werd het concertcarillon bespeeld door twee leeuwen! Het Bell Theater heeft inmiddels een compleet nieuwe look en komt nu inclusief sfeervol dakje, rode rok, versiering en podium.

Sfeervol
We verzorgen muziek die past bij de sfeer en gelegenheid van het evenement. Vrolijke evergreens, sprookjesachtige filmmuziek, bekende klassiekers…we zijn van alle markten thuis!

Kinderen
Als de gelenheid het toelaat mogen kinderen zélf het beiaardklavier uitproberen…

Gezellig
Klokkenmuziek staat in Nederland al eeuwenlang voor gezelligheid en sfeer! Met het Bell Theater brengen wij die sfeer en gezelligheid dichtbij het publiek.

Inclusief acts

Vanaf het Bell-Theater podium verzorgen we bijzondere acts en voorstellingen. Sprekende buikspreekpoppen, zingende zagen of grappige goocheltrucs, we weten jong en oud te verrassen met onderhoudend straattheater!

Thema’s

Op zoek naar een programma met thema? Wij denken graag met u mee!
Een greep uit de vele mogelijkheden:

Sprookjes
De sprookjeskoningin speelt sprookjesachtige muziek op carillon en laat vanaf het podium sprookjes tot leven komen.

Circus
Vrolijke circusmuziek op het carillon, met op het podium een circusdirecteur, pratende poppen en lachwekkende goocheltrucs.

Sinterklaas
Muziekpiet speelt gezellige Sinterklaasliedjes op het toepasselijk versierde Bell Theater. Vanaf het podium laat buikspreek-piet allerlei voorwerpen uit de meegebrachte zak van Sinterklaas praten en zingen.

Kerst
Op het met kerstlampjes versierde carillon wordt sfeervolle kerstmuziek gespeeld, afgewisseld met zingende poppen en zingende zaag vanaf het podium.

Dieren
Bekende liedjes over dieren worden afgewisseld met pratende en zingende dierenpoppen vanaf het podium.

Met ons Bell Theater klinkt uw evenment als een klok!
Neem contact op voor boekingen en meer informatie.