Festivals en Straattheater

De 50 bronzen klokken trekken bezoekers en voorbijgangers als magneten aan. Het Bell Theater is mooi om naar te kijken én te luisteren en een meerwaarde op ieder festival.

Filmpje: In dierentuin Antwerpen werd het concertcarillon bespeeld door twee leeuwen! Het Bell Theater heeft inmiddels een compleet nieuwe look en komt nu inclusief sfeervol dakje, rode rok, versiering en podium. De sprankelende klanken zijn hetzelfde!

Sfeervol
We verzorgen muziek die past bij de sfeer en gelegenheid van het evenement. Vrolijke evergreens, sprookjesachtige filmmuziek, bekende klassiekers…we zijn van alle markten thuis!

Kinderen
Zijn er veel kleine kinderen? Dan worden ze getrakteerd op bekende kinderliedjes of een speciaal kinderprogramma. De echte durfals mogen zélf het beiaardklavier uitproberen…

Gezellig
Klokkenmuziek staat in Nederland al eeuwenlang voor gezelligheid en sfeer!

Inclusief acts

Vanaf het Bell-Theater podium verzorgen we acts en voorstellingen met sprekende buikspreekpoppen, zingende zaag en grappige goocheltrucs. Vrolijk straattheater voor jong en oud!

Thema’s

Indien gewenst verzorgen we een programma met thema, zoals:

Sprookjes
De sprookjeskoningin speelt sprookjesachtige muziek op carillon en laat vanaf het podium sprookjes tot leven komen.

Circus
Vrolijke circusmuziek op het carillon, met op het podium een circusdirecteur, pratende poppen en lachwekkende goocheltrucs.

Sinterklaas
Muziekpiet speelt gezellige Sinterklaasliedjes op het toepasselijk versierde Bell Theater. Vanaf het podium laat buikspreek-piet allerlei voorwerpen uit de meegebrachte zak van Sinterklaas praten en zingen.

Kerst
Op het met kerstlampjes versierde carillon wordt sfeervolle kerstmuziek gespeeld, afgewisseld met zingende poppen en zingende zaag vanaf het podium.

Dieren
Bekende liedjes over dieren worden afgewisseld met pratende en zingende dierenpoppen vanaf het podium.

Benieuwd of het Bell Theater voor uw festival of evenement een toegevoegde waarde is?